onsdag 27 februari 2013

Äggröra?


Två. Två ägg. K o l l a p s. Ja, det räcker med ett bra ägg. Men, oddsen är inte särskilt bra nu och det är lite av en chock.  Jag är allt mellan ledsen och orolig, arg och besviken och lite lättad. Nu har vi på nått sätt fått svar på varför det inte funkat för oss under så många år. Det tar märkligt nog bort en del av känslan av misslyckande. Där av lättnad. När labbmänniskan konstaterade att hon sett ett ägg blev vi så lättade, glada, euforiska. Men. Sen precis när läkaren avslutade uttaget mumlade hon om ”två”… Vaddå två? Hon får det att låta som om hon bara hittat två ägg. Så kan det ju inte var, det måste ha varit två i det provet…eller??

Nej, två . Totalt. Besvikelse. Besvikelse följd av oro. Oro följd av sorg. Sorg följd av ilska. Ilska för att det är klart som fan att det ska strula. Så, nu ligger tyngden av allt vårt hopp på två ägg som är i storleksklassen 0,2 mm …det skulle onekligen vara skönt om de var några fler som delade på tyngden. 


Nej, landstingets sjukkläder är nog inte särskilt stöldbegärliga

2 kommentarer:


  1. Men nu har de äggen fått ett uppdrag, och svårt ett. Håller alla (båda) tummar och tänker på Er .
    Dad

    SvaraRadera
  2. Jag har vakat över äggen som en osalig ande hela natten i Gbg, Markus gick på dagsskiftet. Låt oss hoppas att äggen gillar sin bevakning och godkänner oss som blivande släkt...

    SvaraRadera